SIJOITUS INVEST

SIJOITUS INVEST -tapahtumassa panostamme entistäkin enemmän laadukkaaseen ohjelmaan. Luvassa on neljä teemoitettua lavaa, joista on helpompi valita omia kiinnostuksen kohteita vastaavaa ohjelmaa. Tilat mahdollistavat yhtenäisen tapahtuma-alueen, jossa näyttelyalue ja luentosalit ovat kaikki samassa tilassa.

Lisätään sijoittamisen tunnettavuutta!
SIJOITUS INVEST ja näytteilleasettajat tarjoavat kävijöille tietoa eri sijoittamisen mahdollisuuksista sekä mahdollisuuden päästä tapaamaan kasvokkain yrityksen edustajia.

 

Tavoita aktiiviset ja aloittelevat yksityissijoittajat
SIJOITUS INVEST on johtava sijoitusalan tapahtuma yksityis- ja ammattisijoittajille. SIJOITUS INVEST tapahtumassa vierailee niin aktiivisia yksityissijoittajia kuin aloittelevia sijoittajia. Tapahtumassa pääset keskustelemaan aktiivisten kävijöiden kanssa ja kertomaan omasta yrityksestäsi ja sen tuotteista tai palveluista. 90% kävijöistämme on yksityissijoittajia.

Varmista paikkasi syksyn johtavassa sijoitusalan tapahtumassa
SIJOITUS INVEST tarjoaa mahdollisuuden tavata noin 5000 yksityissijoittajaa tehokkaasti kahdessa päivässä.

sijoitus_invest_80

Messut – tuloksellisin, sosiaalisin, elämyksellisin
Messut on moderni, aktiivinen ja vuorovaikutteinen media, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tavata juuri oikea kohderyhmä kasvotusten. Hyvin suunniteltu osallistuminen luo tunnettuutta ja kauppaa vielä pitkään messujen jälkeenkin. Aseta tavoitteet, suunnittele osasto, mieti osastolla esiteltävät tuotteet tai palvelut sekä mahdollinen ohjelma, markkinoi osallistumistanne, valitse ja perehdytä henkilöstö, äläkä unohda jälkimarkkinointia messujen päätyttyä!

SIJOITUS INVEST
Messukeskuksessa

  • Halli 3, n. 4000 m2 tapahtumapinta-alaa
  • Käytössä Eteläinen- ja Pohjoinen sisäänkäynti
  • 4600 pysäköintipaikkaa
  • Hyvät julkisen liikenteen yhteydet
  • Ravintolamaailma
  • Messukeskuksen asiantunteva asiakaspalvelu käytössänne
Katso kartta suurempana

 

Tule mukaan tapahtumaan!

Ota yhteyttä:


Minna Ahokas
myyntipäällikkö
puh. 040 550 0587
minna.ahokas@messukeskus.com

 

Katso osallistumisratkaisut ja hinnat varaa osasto