Skip to content

Kiinnostaako treidaus? Sijoitus Invest -tapahtumassa nähdään Suomen ensimmäinen live-treidauskilpailu!

Maailmalla suositut live-treidauskilpailut rantautuvat Suomeen Sijoitus Invest -tapahtumassa! Tule seuraamaan, kuinka ammattitreidaajat lukevat markkinoita ja tunnistavat osto- ja myyntipaikkoja. Treidaajat jakavat tapahtumassa omia treidausstrategioitaan ja antavat vinkkejä kaupankäyntiin – tule, näe, koe ja opi!

Treidauskilpailussa tehdään kauppaa oikealla rahalla 7,5 tunnin ajan. Kenen hermo kestää yleisön edessä parhaiten ja kuka takoo kovimmat tuotot? Treidauslavalle istuvat mm. kokenut pörssi- ja vedonlyöntikonkari Jorma Vuoksenmaa, amerikkalaista hedge fundia konsultoiva teknisen analyysin ammattilainen Sami Listola ja nuori tulokas, 21-vuotias treidaaja Joonas Tapio.

Kiinnostaako treidaus? Lue Nordnet Blogista 5 askelta treidaajaksi -kirjoitus.

Treidauskilpailun aikataulu

Tutustu kilpailijoihin

Joonas Tapio

Joonas on 21-vuotias kauppatieteiden opiskelija Oulun yliopistosta. Hänellä on kokemusta treidaamisesta kolmen vuoden ajalta nopeasyklisestä päiväkaupasta. Joonas käy kauppaa pääsääntöisesti indekseillä ja raaka-aineilla hyödyntäen Unlimited turbo -warrantteja.

Katso Joonaksen haastattelu Nordnet Traders’ Club -videosarjassa

Jorma Vuoksenmaa

Jorma on tutkinut ihmisten päätöksentekoa urheiluvedonlyönnissä ja pörssissä 35 vuoden ajan. Hän on löytänyt lainalaisuuksia, joiden avulla voi saavuttaa edun markkinoihin nähden. Varovaisuus ja riskienhallinta ovat Jormalle kaiken pohja. Tutkimustulosten ja elämänkokemuksen perusteella hän uskoo, että suuret ihmisjoukot eivät tee osakekauppaa optimaalisesti, vaan inhimillinen käyttäytyminen aiheuttaa hyödynnettävissä olevia virheitä.

Tarkemman kuvan Jorman sijoittajafilosofiasta saa Nordnetin #rahapodin jaksosta 167

Sami Listola

Sami on toiminut pitkään markkina-analyytikkona ja on tällä hetkellä neuvonantajana (Senior Analytics Advisor) amerikkalaiselle hedge fundille. Sami lähestyy markkinoita teknisen analyysin näkökulmasta. Hän on kirjoittanut aiemmin teknisen analyysin katsauksia FIM-pankissa.

Heikki Koivu

Heikki on ollut pitkään perinteisissä korporaatiorooleissa Euroopassa ja Aasiassa ja harrastanut siijoittamista siinä sivussa. Pitkän salkun rakentamisen ja osakeswingien lisäksi kuvioon tuli aktiivinen treidaaminen Suomeen palaamisen jälkeen, pääinstrumentteina DAX, S&P 500 ja erityisesti WTI-öljy – tällä hetkellä hän pohtii miten hopeaa voisi treidata. Heikki keskittyy vahvasti automatisoituun treidaukseen ja algoritmien kehittämiseen. Heikin oma aika menee useamman eri yrityksen kanssa, eli putken ääressä ei voi istua koko ajan ja kokemus on myös osoittanut, että algoritmit tekevät parempaa tulosta väsymättä kuin mitä omin käsin saa aikaiseksi.