Tavoita sijoittamisesta kiinnostuneet sekä sijoittajakonkarit tehokkaasti saman katon alla.

SIJOITUS INVEST on johtava sijoitusalan tapahtuma yksityis- ja ammattisijoittajille. SIJOITUS INVEST tapahtumassa vierailee niin aktiivisia yksityissijoittajia kuin aloittelevia sijoittajia. Tapahtumassa pääset keskustelemaan aktiivisten kävijöiden kanssa ja kertomaan omasta yrityksestäsi ja sen tuotteista tai palveluista. 80% kävijöistämme on yksityissijoittajia.

SIJOITUS INVEST tarjoaa mahdollisuuden tavata noin 5000 yksityissijoittajaa tehokkaasti kahdessa päivässä.

Messukeskukseen siirtynyt uudistunut Sijoitus Invest tarjoaa entistäkin laajemman pontentiaalin niin pörssiyhtiöille, kuin muillekkin uutta asiakaspintaa hakeville.

Katso tästä uudistetut osallistumiratkaisut, hinnat sekä tutkittua tietoa viime tapahtumasta.

 

Lue lisää Stand options and prices varaa osasto Lataa käyttöön tapahtuman logot ja bannerit

Ota yhteyttä, niin katsotaan juuri sinulle sopiva osallistumisratkaisu

Minna Ahokas

Minna Ahokas

040 555 0587

minna.ahokas@messukeskus.com

Erotu joukosta – digillä lisää näkyvyyttä yrityksellesi!

 

Messukeskuksen lukuisilla diginäkyvyyksillä tehostat yrityksesi myyntiä ja lisäät näkyvyyttä myös osastosi ulkopuolelle.

Voit näkyä esimerkiksi klubikirjeissä, bannerilla tapahtuman nettisivuilla, lukuisilla diginäytöillä tai uutuutena nyt myös lisätyssä todellisuudessa AR-sovelluksessa.

lue lisää

eMessukeskus-asiointipalvelu on käytössäsi heti varauksen jälkeen

eMessukeskus tuo kaiken messuosallistumiseen liittyvän tiedon kätesi ulottuville, ja helposti myös mobiilisti.

Uudesta eMessukeskus-verkkopalvelusta löydät tietoa messuille osallistumisesta (mm. osallistumisratkaisut ja –ehdot sekä hinnat), tilaat ja hallinnoit tilauksiasi sekä julkaiset messutarjouksia ja ohjelmatietoja sekä lehdistötiedotteita.
eMessukeskuksesta löydät myös osastojen suunnittelijoille ja rakentajille tarvittavat tiedot, kuten rakennusaikataulut ja ohjeet.

siirry emessukeskukseen

Sieppaa

Vuoden 2019 Mesoajien ehdokashaku on käynnissä!

Onnistunut messuprojekti on myös tie huipulle vuoden Mesoajaksi. Palkitsemme vuosittain Mesoaja Gaalassa tapahtumamarkkinoinnin ja messumedian huiput. Onko sinun vuorosi? Lue lisää, tutustu palkintokategorioihin ja ilmoittaudu ehdokkaaksi!

Lue lisää Mesoajasta!