Osasto 5f31

Privanet Group Oyj

Privanet Group Oyj on suomalainen, listaamattomien yritysten arvopaperien välittämiseen ja yritysten rahoitusjärjestelyihin erikoistunut sijoituspalvelukonserni. Konserniyhtiöt Privanet Securities ja Privanet Capital Markets ovat sijoituspalveluyhtiöitä, joilla on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa mm. sijoituspalveluiden tarjoamiseen, osakevälitykseen sekä rahoituskierrosten järjestämiseen.

Privanet tarjoaa sijoittajille ja kasvuyhtiöille palveluja sekä kiinteän konttoriverkoston että digitaalisten palveluiden välityksellä Suomessa ja Norjassa. Toimimme myös Nasdaq OMX First North Nordicissa hyväksyttynä neuvonantajana (Certified Adviser). Joukkorahoitusta tarjoamme sekä osake- että lainamuotoisena AROUND-, FundedByMe- ja Realinvest-palveluissa, joiden avulla 1) eri vaiheen kasvuyhtiöt voivat hakea rahoitusta ja sijoittajia tukemaan kasvuaan ja 2) sijoittajilla on mahdollisuus tutustua vaivattomasti kiinnostaviin kasvuyhtiöihin ja sijoittaa niihin.

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa, Jyväskylässä, Vaasassa, Hämeenlinnassa, Mikkelissä, Forssassa, Ylivieskassa, Lahdessa, Joensuussa, Kuopiossa, Äänekoskella, Oslossa ja Bergenissä.

Ylläpidämme Suomen johtavaa listaamattomien yhtiöiden jälkimarkkinapaikkaa (www.privanet.fi), jossa sijoittajalla on mahdollisuus käydä kauppaa yli 100 kotimaisen yrityksen arvopapereilla.